MENU DEGUSTACYJNE W WARIANCIE REGULARNYM LUB WEGETARIAŃSKIM
Autorem menu degustacyjnego na ten wyjątkowy wieczór jest Tomasz Łagowski . Jego kulinarna wizja i dbałość o każdy detal sprawią, że Walentynki staną się prawdziwą ucztą dla zmysłów. Tomasz Łagowski zadbał o to, aby każde danie w menu było doskonałe pod względem smaku i prezentacji, tworząc wyjątkową atmosferę tego wyjątkowego dnia.
***
Marynowany dziki łosoś, grejpfrut, finger lime
*
Tatar wołowy, parmezan, sos cezar, krem z czarnego czosnku
*
Brodetto z mulami i krewetkami
*
Jagnięcina, lasagna tika masala, sos miętowy
*
Lody waniliowe z truflą
*
Torcik kokosowo malinowy z malibu i markują, lody kokosowe
***
Cena za osobę 399 PLN + 10% serwisu
***
Dynia piżmowa, beluga, kapary, kombu
*
Mousselin z sera koziego, winogrona, orzechy włoskie
*
Ravioli z borowikami, palone masło, pecorino, szałwia
*
Stek z arbuza, dzikie brokuły, brukselka, Shimeji
*
Lody waniliowe z truflą
*
Torcik kokosowo malinowy z malibu i markują, lody kokosowe
***
Cena za osobę 399 PLN + 10% serwisu