Autorskie menu Tomasza Łagowskiego
W menu degustacyjnym
Amuse-bouche
I Przystawka
KURKI BELVEDERE
Kurki, szalotka, estragon, kwaśna śmietana, parmezan
II Przystawka
KOPYTKA Z BOBEM
Domowe kopytka z kozim serem, bobem i bułką tartą z miętą
Danie główne rybne
SANDACZ Z MŁODYMI WARZYWAMI
Smażony sandacz z sosem szampańskim, młoda kapusta, brokuły
Danie główne mięsne
SCHAB JAGNIĘCY Z ORIENTALNYM SOSEM
Schab jagnięcy z orientalnymi przyprawami, cukinią w szafranie, imbirem i jaśminowym ryżem
Deser
SERNIK FIOŁKOWY
Sernik fiołkowy z jagodami, lody jogurtowe z kruszonką i żelem owoce leśne z kruszonką maślaną
Cena za osobę: 420 PLN.
Wine pairing: 220 PLN/os.
10% serwisu kelnerskiego zostanie doliczone do rachunku

Menu degustacyjne jest serwowane dla całego stolika oraz parzystej liczby osób, ostatnie zamówienie przyjmowane jest do godziny 20.00