Autorskie menu Tomasza Łagowskiego
W menu degustacyjnym
Amuse-bouche
Przystawka zimna
CARPACCIO Z SELERA
Carpaccio z pieczonego w soli morskiej selera z majonezem szafranowym, kaparami i Parmezanem
Przystawka gorąca
ZIELONE SZPARAGI
Zielone szparagi, wędzony łosoś, sos holenderski
Danie główne rybne
SANDACZ Z MŁODĄ KAPUSTĄ
Smażony sandacz z młodą kapustą, masłem, koprem, blanszowaną kalarepą, brokułami i sosem szczawiowym
Danie główne mięsne
JAGNIĘCINA Z TRUFLAMI
Konfitowana łopatka jagnięca z płatkami świeżej trufli włoskiej, karmelizowana cykoria z wiosenną dymką
Deser
CIASTKO CZEKOLADOWE
Mus czekoladowy, pistacje i lody limonkowe
Cena za osobę: 390 PLN.
Wine pairing: 190 PLN/os.
10% serwisu kelnerskiego zostanie doliczone do rachunku
Menu degustacyjne jest serwowane dla całego stolika oraz parzystej liczby osób, ostatnie zamówienie przyjmowane jest do godziny 20.00