Autorskie menu Tomasza Łagowskiego
W menu degustacyjnym
Amuse-bouche
Przystawka zimna
CARPACCIO Z SELERA
Carpaccio z pieczonego w soli morskiej selera z majonezem szafranowym, kaparami i Parmezanem
Przystawka gorąca
KOPYTKA Z TRUFLAMI
Domowe kopytka z sosem parmezanowym i truflami
Danie główne rybne
SANDACZ Z SOSEM KRÓLEWSKIM
Smażony sandacz z sosem kawiorowym, kalafior z młodą brukselką
Danie główne mięsne
SCHAB JAGNIĘCY Z ORIENTALNYM SOSEM
Schab jagnięcy z orientalnymi przyprawami, cukinią w szafranie, imbirem i jaśminowym ryżem
Deser
FONDANT CZEKOLADOWY
Sos malinowy, lody z rumem
Cena za osobę: 390 PLN.
Wine pairing: 190 PLN/os.
10% serwisu kelnerskiego zostanie doliczone do rachunku
Menu degustacyjne jest serwowane dla całego stolika oraz parzystej liczby osób, ostatnie zamówienie przyjmowane jest do godziny 20.00