Autorskie menu Tomasza Łagowskiego
W menu degustacyjnym
Amuse-bouche
I Przystawka
ŚLEDŹ Z ZIEMNIAKAMI
Śledzie matjas, olej lniany, sałatka Waldorf, ziemniaki
II Przystawka
KOPYTKA Z TRUFLAMI
Domowe kopytka z truflami, ser gruyère, jesienna trufla
Danie główne rybne
SANDACZ Z SOSEM SZAMPAŃSKIM
Smażony sandacz z sosem szampańskim, puree z topinamburu, smażona brukselka, ziemniaki w mundurkach
Danie główne mięsne
SCHAB JAGNIĘCY Z ORIENTALNYM SOSEM
Schab jagnięcy z orientalnymi przyprawami, cukinią w szafranie, imbirem i jaśminowym ryżem
Deser
FINANSJER MIGDAŁOWY
Finansjer karmelowo migdałowy/ lody morelowo korzenne
Cena za osobę: 420 PLN.
Wine pairing: 220 PLN/os.
10% serwisu kelnerskiego zostanie doliczone do rachunku
Menu degustacyjne jest serwowane dla całego stolika oraz parzystej liczby osób, ostatnie zamówienie przyjmowane jest do godziny 20.00