Autorskie menu Tomasza Łagowskiego
Świąteczne menu
Przystawki
-
Śledzie w oleju lnianym z nacią pietruszki i cebulą | 150 g 37 zł
-
Pasztet z dziczyzny z konfiturą z owoców leśnych | 500 g 95 zł
-
Ryba faszerowana w galarecie z chrzanem | 200 g 45 zł
-
Tradycyjna sałatka jarzynowa z domowym majonezem | 1 kg 56 zł
Zupy
-
Barszcz czerwony | 0,9 l 49 zł
-
Borowikowa z łazankami | 0,9 l 69 zł
Pierogi
-
Uszka z grzybami | 10 szt. 25 zł
-
Pierogi ruskie | 10 szt. 39 zł
-
Pierogi z kapustą i grzybami | 10 szt. 42 zł
Dania główne
-
Pieczona noga z gęsi z gotowanymi gruszkami i żurawiną, kluski śląskie | 1 porcja 108 zł
-
Bigos wigilijny z leśnymi grzybami i śliwkami | 1 kg 82 zł
-
Smażony sandacz z sosem rakowym, warzywami i ziemniakami w mundurkach | 1 porcja 114 zł
Ciasta
-
Szarlotka | 1,4kg 120 zł
-
Sernik z białą czekoladą | 1,4kg 199 zł
-
Piernik | 450g 59 zł
-
Makowiec | 500g 69 zł
-
Keks | 450g 59 zł
-
Baba świąteczna | 450g 59 zł
Złóż zamówienie
Termin składania zamówień do 16.12.2024 r. Odbiory w dniach 20-23 grudnia.
Skontaktuj się z nami codziennie w godzinach 10:00 – 21:00Tel.: +48 606 102 002
restauracja@belvedere.com.pl