Autorskie menu Tomasza Łagowskiego
Świąteczne menu
Przystawki
-
Śledzie w oleju lnianym z nacią pietruszki i cebulą | 150 g 35 zł
-
Pasztet z dziczyzny z konfiturą z owoców leśnych | 500 g 95 zł
-
Ryba faszerowana w galarecie z chrzanem | 200 g 37 zł
-
Tradycyjna sałatka jarzynowa z domowym majonezem | 1 kg 52 zł
-
Sałatka śledziowa z ziemniakami, szczypiorkiem i porem |1 kg 72 zł
Zupy
-
Barszcz czerwony | 0,9 l 46 zł
-
Borowikowa z łazankami | 0,9 l 65 zł
Pierogi
-
Uszka z grzybami | 10 szt. 23 zł
-
Pierogi ruskie | 10 szt. 33 zł
-
Pierogi z kapustą i grzybami | 10 szt. 38 zł
Dania główne
-
Pieczona noga z gęsi z gotowanymi gruszkami i żurawiną, kluski śląskie | 1 porcja 108 zł
-
Bigos wigilijny z leśnymi grzybami i śliwkami | 1 kg 82 zł
-
Smażony sandacz z sosem rakowym, warzywami i ziemniakami w mundurkach | 1 porcja 114 zł
Ciasta
-
Makowiec ze skórką z pomarańczy | 500 g 58 zł
-
Tradycyjny piernik z powidłami śliwkowymi | 500 g 60 zł
-
Szarlotka z Antonówek| 500 g 56 zł
-
Brownie cynamonowe z bakaliami i musem z białej czekolady | 500 g 65 zł
-
Sernik z pomarańczą | 500 g 58 zł
Złóż zamówienie
Termin składania zamówień do 16.12.2024 r. Odbiory w dniach 20-23 grudnia.
Skontaktuj się z nami codziennie w godzinach 10:00 – 21:00Tel.: +48 606 102 002
restauracja@belvedere.com.pl