„Wykwintna kuchnia polska, która nie tylko pieści kubki smakowe, lecz także wyzwala autentyczną dumę.”
W serwisie internetowym KUKBUK pojawiła się recenzja restauracji Belvedere. Niezwykle miło czytać takie słowa!
„Rzadko zdarza się, żeby restauracja o takiej renomie nie borykała się z przerostem formy nad treścią, a ambicje szefa kuchni nie przysłaniały tego, co najważniejsze – smaku potraw.
Marcin Przybysz, kreatywny szef kuchni Belvedere, ma za sobą staż w Nomie, prestiżowy tytuł Szefa Przyszłości przyznany przez Międzynarodową Akademię Gastronomiczną oraz zwycięstwo w trzeciej edycji programu „Top Chef”. Jego talent i poszanowanie rodzimych produktów czuć w każdym kęsie, a taka odsłona kuchni polskiej to powód do dumy iście patriotycznej. Belvedere to doskonałe miejsce nie tylko na wyjątkowe zakończenie niedzielnego spaceru czy obchody rodzinnej uroczystości. Taka dbałość o kubki smakowe należy się nie tylko od święta.„
Zapraszamy do lektury całej recenzji: http://kukbuk.com.pl/miejsca/