Autorskie menu Tomasza Łagowskiego
W menu degustacyjnym
Amuse-bouche
Przystawka zimna
ZIELONE SZPARAGI
Zielone szparagi, kremowy sos holenderski, czosnek niedźwiedzi
Przystawka gorąca
KOPYTKA ZE SMARDZAMI
Domowe kopytka z kozim serem i smardzami
Danie główne rybne
SANDACZ Z MŁODYMI WARZYWAMI
Smażony sandacz z sosem szampańskim, młoda kapusta, szparagi
Danie główne mięsne
SCHAB JAGNIĘCY Z ORIENTALNYM SOSEM
Schab jagnięcy z orientalnymi przyprawami, cukinią w szafranie, imbirem i jaśminowym ryżem
Deser
SERNIK FIOŁKOWY
Sernik fiołkowy z jagodami, lody jogurtowe z kruszonką i żelem owoce leśne z kruszonką maślaną
Cena za osobę: 420 PLN.
Wine pairing: 220 PLN/os.
10% serwisu kelnerskiego zostanie doliczone do rachunku

Menu degustacyjne jest serwowane dla całego stolika oraz parzystej liczby osób, ostatnie zamówienie przyjmowane jest do godziny 20.00