„Belvedere to warta polecenia restauracja.”
W majowym wydaniu Puls Biznesu Weekend opublikowana została recenzja naszej restauracji.
Profesor Stanisław J. Majcherczyk, krytyk kulinarny, wyróżnił dania Szefa Kreatywnego Marcina Przybysza: troć, tatara, dzikiego dorsza, jagnięcinę i krem ziemniaczany.
Docenił również wybór win zaproponowany przez sommeliera Piotra Zielińskiego, a na koniec zachwycił się deserem Rafała Gajownika.
Jesteśmy zaszczyceni przyznanymi wysokimi ocenami i dumni z naszego Zespołu.
Fragment recenzji:
„Belvedere to warta polecenia restauracja. Nic dziwnego, że od lat jest wymieniana przez Michelina jako godna zauważenia. Ostatnio dostała dwie czapki w przewodniku Gault&Millau. Bywały tam osobistości: Barack Obama, królowa Hiszpanii Zofia, Hillary Clinton (by wymienić kilka). A celebryci byle czego nie jedzą. Brawa dla właścicielki. Dalej tak trzymać!”
Zapraszamy do lektury:
http://weekend.pb.pl/4431903,39784,w-lazienkach-po-krolewsku